sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Happy Valentine's Day

Päätettiin eilen viettää lauantai-iltana omaa ystävänpäivä iltaa ihan vaan mun luona, ihan rennosti vaan. Ja me tosiaan myös otettiin rennosti. Aluksi mietittiin kaupassa lähes tunti mitä haluttiin syödä ja kerättiin melko paljon kummastelevia katseita (ihmettelen yhä miksi). Lopulta ostettiin kasa ruokaa ja mun luona vaihdettiin heti lökövaatteet päälle - ja ei kun kokkaamaan.

IMG_0656_Fotor

En ole ikinä ennen syönyt noita enchiladas juttuja, joten niiden valmistaminen oli meille ihan uusi juttu. Siihen meni sitten toinen tunti. Valmistukseen menisi normaalilta ihmiseltä luultavasti 10-15 minuuttia, mutta me tosiaan paistettiin patongit ensin ja sekoiltiin kastikkeen kanssa. Puhumattakaan siitä rullaamisesta ja vuokaan mahduttamisesta... Huh.

IMG_0661_Fotor

Ilman Jennyä niistä ei olisi tullut mitään. Mä en todellakaan ole mikään kokki ja sovellan ohjeessa kuin ohjeessa. Niistä tuli kuitenkin tosi hyviä, juuri sopivan tulisia ja todella täyttäviä. Niistä riitti sitten tällekin päivälle ruokaa ja pakkasin Jennyllekin niitä mukaan.

IMG_0666_Fotor

Naurettiin aluksi hulluna meidän ruokamäärälle ja sille, kuinka sitä tulisi riittämään vielä tälle päivälle. Mutta keskellä leffaa tajuttiin että oltiin jo syöty kaikki! Onneksi meillä oli tosiaan meidän löhöilyvaatteet päällä, joissa oli venymisvaraa. 

IMG_0668_Fotor

Mun ystävänpäivä - tai oikeastaan ystävänpäivä aatto (?) - meni siis hyvin chillisti. En ole ikinä oikein pitänyt sitä mitenkään maata mullistavana päivänä. Yläasteella se oli siisti, kun silloin kerättiin halejen kautta nimiä sydänkortteihin. Sen jälkeen se päivä vähän menetti hohtoa. Paitsi viime vuonna olin Jenkeissä ja siellä sydänkonvehtirasioita tuli joka suunnasta. Mutta siellähän tämä päivä on tosi iso juttu. Meillä oli muistaakseni muutama ilmapallokin kotona. 

Hyvää ystävänpäivää kaikille! Toivottavasti teillä oli ihana päivä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti