perjantai 19. helmikuuta 2016

Sporty

Mun tyyli on vaatetuksessa - tai oikeastaan ihan kaikessa - aina ihan laidasta laitaan. Joskus tykkään meikata kunnolla tekoripsiä myöden, laittaa mekon päälle ja korkkarit jalkaan. Kun taas joskus jaksan hädintuskin meikata, hiukset sekaisin ja mahdollisimman mukavat vaatteet päällä. Kaikki riippuu ihan sen hetken fiiliksestä. Nyt mulla oli tosi sporttinen fiilis.

IMG_0671_Fotor


Tuo oli juuri se päivä kun aurinko paistoi ja oli niiiiiiiin ihana ilma! Näytti niin keväiseltä ja lämpimältä. Totuus oli toinen. Oli hieman vilponen, kun takin otti pois. Tosin aurinko ei enää paistanut meidän kohdalle tässä vaiheessa, se olisikin lämmittänyt mukavasti.

IMG_0678_Fotor

Takki: Vila
Huivi: H&M
Paita: Nelly
Housut: Dr. Denim
Kengät: Nike

IMG_0686_Fotor


Jenny on puhunut muutaman kerran siitä, kuinka tarvitsisi matkakahvikupin koulua varten. Nyt siis kävin hakemassa Clas Ohlsonista meille samanlaiset, keitin kahvia ja suuntasin puistoon, joka sovittiin kuvauspaikaksi. Olin todella positiivisesti yllättynyt kuppien laadusta, sillä kahvi pysyi lämpimänä tosi pitkään. Ei ollut siis turha ostos ollenkaan. 

IMG_0689_Fotor


Nyt mä vaan odottelen jo niitä lämpöisiä kevät kelejä, jolloin voi oikeasti olla ilman takkia ulkona. Jotenkin musta tosin tuntuu, että tämä talvi ei ole edes ollut niin paha kuin edelliset. En tiedä johtuuko se siitä, että asun ihan duunipaikan ja metron vieressä, vaiko siitä että viime talven kärsin Pennsylvanian kylmyydessä.

Speaking of... Mun ihana hostäiti on alkanut myös kirjoittamaan blogia. Hän on kirjoittanut blogia aikaisemmin ja tämä oli meille yhteinen asia heti. En muista olenko täällä blogissa maininnut, että olimme todella läheisiä hänen kanssaan ja hän oli paras ystäväni Jenkeissä. Hänen kirjailijanimensä on D.D Kellington ja hän kirjoittaa myös kirjaa blogin ohella. Siitä kirjasta tulee ihan mahtava, en malta odottaa että se on julkaistu että voin vinkata sen teille kaikille! D.D:n blogi käsittelee muotia, vanhemmuutta, urheilua - ihan kaikkea. Se on todella viihdyttävää ja mielenkiintoista lukemista, sillä D.D on kunnon amerikkalainen classy lady. Ihanan D.D:n blogin löydätte osoitteesta: 21tulips.com.

Huomenna mun aupair kaveri tuleekin tänne ja meillä on suunnitelmat ihan auki! Mennään siis ihan fiiliksen mukaan, saa nähdä mitä keksitään. Mieletöntä viikonloppua kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti