keskiviikko 3. helmikuuta 2016

The Day We Were Shooting The Banner

Halusin tälle blogille kunnon banneri-kuvan, joten soitin Jennylle ja sovittiin päivä koska sopisi pikku kuvaustuokio. Sijainniksi sovittiin Senaatintori, sillä portaat olivat ideaaliset banneri-kuvaa varten. Meillä kävi tosi hyvä tuuri sään kanssa, sillä kaikki pk-seudulla asustavat varmaan muistelevat sen olevan aurinkoisin päivä hetkeen. Kaikki olivat ulkona ja kevät näkyi jo monien vaatetuksessa. Ja on vasta helmikuu! Yleensä tähän aikaan vuodesta on vielä loskaa ja lunta, mutta tuo päivä oli poikkeus. 

IMG_0555_Fotor

Senaatintori oli täynnä aasialaisia turisteja ja onhan se ymmärrettävää. Se on tosi kuvauksellinen paikka - siksi mekin oltiin siellä. Meillä kävi kuitenkin hauskasti, kun oltiin kävelemässä portaille. Meidät pysäytti muutama aasialainen ja kysyivät: "Sorry, but can we take a picture with you?". Katsottiin Jennyn kanssa toisiamme hieman kummissamme ja kysyttiin, että josko he tarkoittivat että ottaisimme kuvan heistä. Meillä oli pieni kielimuuri, kun tuntui että me ei ymmärretty heidän aksentistaan ja he eivät taas ymmärtäneet meitä. Lopulta kuitenkin yksi otti kuvaa ja mun ja Jennyn ympärillä oli koko porukka ottamassa yhteiskuvaa meidän kanssa! Olisi pitänyt vielä kysyä mihin kuvat menivät, että oltaisiin päästy vielä näkemään ne. 

IMG_0565_Fotor

  Takki: Nelly.com
Housut: Zara
Huivi: H&M
Laukku: Michael Kors

IMG_0567_Fotor

Oli ihanan lämmin auringossa ja ei oikeasti tuntunut yhtään helmikuulta. Mutta sitäkin onnea kesti vain hetken, koska tunnin sisään tuli hirveä sumu ja ei sitä aurinkoa sen jälkeen enää näkynytkään. Ja tällä hetkellä tuolla on taas lunta, loskaa ja märkää. Vitsi, olisipa jo kesä.  I'll miss you sun.


IMG_0573_Fotor

Ylihuomenna mulla alkaakin sitten koulu! Ihan sika siistiä. Meidän pitää ottaa mukaan muistiinpanovälineet ja muut materiaalit saadaan koululta. Hyväksymiskirjeen mukana koululta tuli jo kansio, vihko, kynä, kumi, viivotin ja tarroja. Koululta tullut vihko oli kuitenkin pieni ja halusin opintoja varten kunnon A4-vihon, koska mulla on aika iso käsiala ja sinne saisi suunnittella kaikkea ihan reilusti. Etsin sopivaa vihkoa kaksi (2!!) päivää! Kävin varmaan kuudessa eri liikkeessä etsimässä vihkoa ja en vain meinannut löytää sopivaa. Jos oon jossain asiassa vaikea, niin sitten juuri jonkun tietyn asian etsimisessä. Kun mulla on päässä niin kovat vaatimukset - jollekin niinkin yksinkertaiselle kuin vihko - en meinaa millään löytää sitä. Oon niin innoissani kun pääsen näkemään meidän opettajat ja ryhmän. Ja kaikista parasta on, että mun serkku on samassa ryhmässä ja päästään ensimmäistä kertaa meidän elämissä olemaan samalla luokalla! Pretty dope. 

Mukavaa keskiviikko iltapäivää kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti