tiistai 16. helmikuuta 2016

Updating My Red

Kuten aikaisemmin mainitsin, kävin viime viikolla äidin hoivissa kampaamolla. Äiti on töissä Salon Sensitivessä, joka sijaitsee Töölönlahdenkadulla. Siitä lähtien kun värjäsin punaiset hiukset jouluna, ovat ne olleet - pardon my french - a huge pain in the ass. Mä rakastan tätä väriä ja musta se sopii mulle, mutta joka hiustenpesulla itken verta kun nään värin valuvan shampoon mukana viemäriin. Onneksi äiti on kampaaja ja sain värimaskin, jota käytän joka pesulla. Mutta silti kuukauden sisään väri on taas haalistunut ja harmaa tyvi loistaa. Punaisten hiuksien kanssa ei ainakaan tule tylsää. Joka pesun jälkeen väri näyttää erilaiselta - enpähän ainakaan tylsisty. 

IMG_0636_Fotor


Huomaa kuinka mun hiukset olivat olleet kiinni koko päivän ja haroin niitä vähän sormilla läpi ennen kuin äiti napsaisi kuvan. Vaihdellaan äidin kanssa joka kerralla aina hieman sävyä, kun päivitetään tätä punaista. Ihan ekalla kerralla hiukseni olivat todella burgundin punaiset, toisella taittoivat vähän aniliiniin ja nyt halusin ihan vaan punaiset. 

IMG_0640_Fotor


Oltiin äidin kanssa kahdestaan kampaamossa, kun kaikki muut olivat päässeet jo töistä. Värin vaikuttaessa siis syötiin rahkaa ja juoruiltiin, mitä muutakaan siinä luppoajalla voisi tehdä?

IMG_0646_Fotor IMG_0650_Fotor


Äiti on aina ennen laittanut mun hiukset kotona Pohjanmaalla omassa kotikampaamossa, joten oli jännittävää vaihtelua olla ihan "kunnon" kampaamossa. I mean c'mon, pesupaikalla oli hierontatuolit. 

IMG_0641_Fotor


Väri ei ihan näy oikeana tässä kuvassa (sillä unohdin kaiken mitä Jenny opetti kameran valosäädöistä...), mutta eiköhän se väri tule paremmin esiin myöhemmissä postauksissa. 

IMG_0651_Fotor


Mites teidän viikko on lähtenyt käyntiin? :) Vitsi täällä Helsingissä on ollut aivan ihana ilma tänään, aurinko vaan paistaa ja on niin keväistä. Lisäksi mun aupair kaveri Kaisa on tullut nyt takaisin Suomeen ja hän on tulossa lauantaina tänne! Oon niin innoissani - wohoo!

Siinä taisi olla kaikki tältä erää, palaillaan ensi kerralla! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti