maanantai 7. maaliskuuta 2016

Lunch Break Outfit Shoot

Perjantaina meillä oli taas koulua ja vitsi se kuukausi vierähti nopeasti. Ajattelin aluksi että koulua on tosi harvoin ja kaikki kerkeää unohtumaan jo, mutta niinhän se vain viuhahti ohitse. Jälleen oli erittäin mielenkiintoiset opintopäivät ja paljon asiaa sisäistettävänä suht lyhyessä ajassa.  

IMG_0597_Fotor

Takki: Vero Moda
Huivi: H&M
Paita: Charlotte Russe
Housut: Zara
Laukku: MK

IMG_0599_Fotor 

Kunnia kuvista kuuluu ihanalle Iidalle, joka on jo konkari kuvien ottamisessa. Iida itseasiassa kirjoittaa myös blogia, johon pääsette tästä. Hän on siis samalla luokalla kanssani ja päätettiin lounastauolla käydä räpsäisemässä muutamat kuvat. Iidan kamera on huomattavasti parempi kuin mun oma, joten laadussa on selkeä ero. 

IMG_0602_Fotor

Oon nyt miettinyt että jos värjäisin hiukset takaisin ruskeaksi. Vaikka kuinka olen yrittänyt toitottaa itselleni, että se väri on sen vaivan arvoista - en oikeasti tiedä onko se. Ja jotenkin ruskea vain tuntuu omalta enemmän ja on huomattavasti helpompi yhdistellä asuihin kuin punainen. Koska let's face it, punainen ei tosiaan mene kaiken kanssa. Tykkään tästä punaisesta muuten ja jos se ei olisi niin vaikea ylläpitää, jättäisin sen luultavasti vähän pidemmäksi aikaa. Nyt kuitenkin sinnittelen vielä muutaman viikon ja sitten värjään tummaksi. 

IMG_0605_Fotor

Koulusta saatiin taas muutama etätehtävä jota tehdä kotona ja tällä kertaa ne ovat entistä vaativampia. Aluksi pidin viime tehtäviä helppoina, mutta sitten kun niitä piti oikeasti alkaa tekemään niin ei se käynytkään ihan käden käänteessä. Nyt tuli vielä hankalampia hommia ja tuskin ne tästä helpponee. Onneksi tässä on kuitenkin se kuukausi taas aikaa, mutta jos tämäkin vierähtää ohitse yhtä nopeasti niin on paras jo ruveta töihin. Ensi kerralla saadaan nyt ekat tehtävät takaisin ja vähän kyllä jännittää miten meni. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. 

IMG_0606_Fotor

Mulla on tällä viikolla aika paljon töitä, mutta sitten ensi viikko taas kokonaan vapaa. Että nyt kun jaksaa vaan painaa tämän viikon läpi niin sitten saa ottaa iisisti seuraavan. Tämä viikko on tietenkin ihan täyteen buukattu, mutta huomaa että jaksaa ihan uudella innolla kun viime viikon lepäili kotona. Selkä on jo paljon parempi ja uskaltaa alkaa taas tekemään enemmän. 

Toivottavasti kaikkien viikonloppu meni mahtavasti! Ihanaa tulevaa viikkoa <3 xo 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti