sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Messy Bun Kinda Day

Näiden kuvien ottamispäivänä oli niin kuuma, ettei aukinaisesta tukasta ollut puhettakaan. Jo aamulla kun laittauduin ikkuna ihan auki totesin, että tuonnehan tukahtuu. En valita - en todellakaan. Yritän vain vähän selitellä tuota sekaista "nutturaani", jos sitä voi siksi edes kutsua. Mulla oli muutenkin tuona päivänä aika messy look, joten se meni siihen just fine. Asu oli kuin luotu silloiselle ilmalle, koska hame oli ihanan viileä ja rento, samalla kun toppi piristi värimaailmaa. Calvin Kleinin sandaalit löytyi Jenkeistä ja ovat ehdottomasti yhdet kesän lempi kengät. Löydettiin mun kaverin kanssa ihanan rauhallinen ja nätti katu, jossa oli sitten hyvä napsaista muutamat asukuvat. 


IMG_5265_Fotor

IMG_5259_Fotor

IMG_5257_Fotor

IMG_5279_Fotor

Aurinkolasti: Mango
Toppi: Zara
Hame: Vero Moda
Kello: Nelly
Kengät: Calvin Klein

IMG_5311_Fotor

IMG_5291_Fotor

IMG_5290_Fotor

Meillä oli tällä viikolla koulua ja toisena päivänä aiheena oli PR, sekä päivän aikana vierailtiin Marimekon showroomilla, sekä Sugar ja Spalt PR-toimistoilla. Oli todella mielenkiintoinen päivä ja meidän opettajana oli ihana Sami Sykkö. PR on ehdottomasti ala joka kiinnostaa ja voisin nähdä itseni hyvinkin istuskelemassa Sugarin tai Spaltin toimistolla tulevaisuudessa. Nyt meillä on seuraavan kerran koulua vasta elokuussa, mutta pitää kyllä yrittää saada tehtyä nuo tehtävät melko ajoissa, kun on vielä tieto tuoreena päässä. Mulla on tunnetusti kalan muisti, että se tieto saattaa hävitä aika nopeasti. 

Toivottavasti kaikilla oli mieletön viikonloppu! Musta tuntuu että on ollut taas hirveästi hommaa ja rentoilu vähän jäi. Palaillaan ensi kerralla <3 xo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti