torstai 16. kesäkuuta 2016

Much Needed Girl Talk

Mulla on ollut viime aikoina mieli vähän maissa ja välillä ei niin vähääkään. Sellaisia aikoja vaan on, kun jokin mättää mutta ei ole varma mikä. Luulen, että mulla on vain nyt niin paljon meneillään että alan ylikuormittua kaikesta. Siksi oli niin ihanaa kun mun rakas ystävä Pauliina oli käymässä ja sain parantaa mailmaa hänen kanssaan, sekä jakaa kaikki huolet ja murheet. Ja Pauliina tiesi, että paras piristyskeino on ruoka. 

P6165669_Fotor

Käytiin hakemassa kaupasta vähän kaikkea mitä saataisiin heitettyä jätskin sekaan. Jätskiksi valittiin Tofulinen suklaa jäätelö ja kerman korvikkeeksi soija-kermavaahto. Pauliina sanoi, että kermavaahto oli parempaa kuin "tavallinen" ja meidän annokset olivat oikein onnistuneet. Ja hyvin täyttävät. #fitlife

P6165672_Fotor

Ollaan tunnettu Pauken kanssa seiskaluokalta asti - eli kohta yhdeksän vuotta -  ja siitä asti hän on ollut yksi parhaista ystävistä. Molemmat löydettiin tiemme sieltä Kristiinankaupungin perämetsistä samoille nurkille. 

P6165675_Fotor

Tämä hirveä ilma tuskin toimii yhtään piristyksenä, mutta herkut ja hyvät ystävät toimivat sitäkin paremmin. En halua mitenkään tuoda huonoa fiilistä tänne blogin puolelle - en todellakaan. Haluan vain jälleen kerran muistuttaa, että olen vain ihminen ja että en elä aina pilven hattaralla meikkaamassa ja heilauttelemassa hiuksia puolelta toiselle. 

Mikä auttaa teitä piristymään, kun mieli on maassa?

Ihanaa torstai-iltaa ja palaillaan ensi kerralla! <3 xo

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja haleja, kyllä se siitä taas paremmaksi muuttuu! :) Huonoon mieleen auttaa suklaa ja uni, yleiseen alakuloon sitten vaan jotain kivaa kavereiden kanssa tekemistä niin että murheet unohtuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihana!! <3 Noi vinkt oli käytössä ja nyt ollaan taas paremmilla mielillä :)

   Poista
 2. Omg, that looks so cute and delicious! I agree, chocolate and friends do make me feel better too x

  http://www.wildfirecharm.com

  VastaaPoista