torstai 9. kesäkuuta 2016

Comfortable & Pulled Together

Tämän päivän asu kuvastaa todella paljon mun tyyliä yleisesti ottaen. Samalla vähän rento, mutta samalla hieman hienostunut. Lisäksi nude, harmaa ja kulta on right up on my alley - sen tietää kaikki jotka mut tuntevat 

Tänään oli todella tuulinen päivä ja ei niinkään lämmin, mutta olin päättänyt että nämä asukuvat ovat ilman takkia ja ilman takkiahan ne sitten otetaan - satoi tai paistoi. Mitä nyt hiukset oli suurimmassa osassa kuvia naamalla tai hipoi pilviä, muuten tuuli oli ihan siedettävä. Toki mieluusti ottaisin ne yli 20 asteen hellepäivät takaisin, kiitos. 

ootd

ootd1


Hattu: Forever 21
Laukku: TJ Maxx
Jumpsuit: H&M
Kaulakoru: Nelly
Käsikoru: Forever 21
Kengät: Forever 21


 ootd3
ootd6
ootd5
P6095490_Fotor

Tämä haalari on oikeasti ehkä maailman mukavin päällä, heti kollareiden ja legginssien jälkeen. Mutta kun ottaa huomioon, että tätä voi tosiaan käyttää ihan siistinä vaatteena oikein yhdisteltynä. Tykkään jumpsuiteista muutenkin paljon - ihan vaan niiden helppouden takia. Sen kun vetäisee päälle, niin ei tarvitse erikseen pähkäillä ylä- tai alaosaa. Kyllä, olen juuri niin laiska. Muutama vuosi sitten ajattelin että jumpsuitit näyttivät vain aikuisten potkupuvuilta. Niin sitä mielipiteet vain muuttuu. 


Kuinka itse kuvailisit omaa tyyliäisi? 

Ensi kertaan kamut! <3 xo

6 kommenttia:

 1. Love this comfy jumpsuit and I adore all your accessories with it! So chic!

  http://www.kathrineeldridge.com

  VastaaPoista
 2. That jumpsuit is too cool! You look amazing in it with the heels.

  Amy Ann
  Straight A Style

  VastaaPoista
 3. Love this outfit! You're so pretty <3

  Blessings,
  Http://gracefulcoffee.wordpress.com

  VastaaPoista