maanantai 6. kesäkuuta 2016

Out With The Old

Eilen oltiin Kattilahallin kirpparilla myymässä meidän vanhoja vaatteita ja kenkiä pois. Oltiin pitkää suunniteltu kirppikselle menemistä ja valittiin kyllä tosi huono päivä siihen. Kattilahallin kirppiksessä on se hyvää, että se järjestetään vain kerran kuussa. Ja monien myyjien suusta kuuli, kuinka siellä ei ikinä ollut näin vähän porukkaa. Ei sentään jääty miinuksille, mutta ei siinä kauheasti rahallisesti voittoakaan tullut tehtyä. Mutta pääsin ainakin osasta vanhoista vaatteista eroon ja sain kaappiin tilaa - ja sehän olikin se tärkein asia.  

P6055437_Fotor

Paikka maksoi 30€, joka sitten jaettiin mun kahden kaverin kanssa. Rekin olisi saanut vuokrata ja se olisi maksanut femman, mutta saatiinkin se omasta takaa. Lisäksi meillä oli pieni dilemma pöydän kanssa, kun tajuttiin ettei saada sellaista mahtumaan autoon. Lopulta haettiin isoja laatikoita, jotka kasattiin pöydäksi ja peitettiin se päiväpeitolla. Se oli oikeasti tosi hyvä idea, koska kukaan ei olisi arvannut että meidän pöytänä oikeasti oli vain pahvilaatikkoja. 

P6055425_Fotor

En tiedä kuinka isoksi kuviteltiin - vai kuviteltiinko ollenkaan - meidän myyntipaikkaa, mutta todellisuudessa se oli ihan vain parin metrin levyinen. Hetken epätoivoisen "eihän me mahduta tähän millään"-jahkauksen jälkeen alettiin laittamaan kamoja ja lopulta meille jäi itsellekin ihan hyvin tilaa seistä. Vaikkakin loppu ajasta oltaisiin toivottu että meillä olisi ollut tuolit mukana, mutta mihin ihmeeseen me ne oltaisiin saatu pakattua.


P6055427_Fotor

P6055428_Fotor

P6055433_Fotor

Seuraavat kirpparit joihin osallistun on varmaankin sitten vuosien päästä. Ehkä sitten kun mulla on muksuja ja myyn niiden pieniä vaatteita ja leluja. On siinä kuitenkin niin suuri vaiva ja varsinkin kun meidän myynti meni miten meni. Mutta jotkuthan tykkävät hirveästi olla kirppareilla myymässä ja kyllä ymmärrän senkin. Mulla jäi vielä yksi Ikea kassillinen vanhoja vaatteita ja nyt pähkäilen veisinkö ne UFFille, Fidalle vaiko sitten mun naapurissa olevaan Kierrätyskeskukseen? 

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille & palaillaan ensi kerralla! <3 xo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti