tiistai 14. kesäkuuta 2016

The Green Maxi Skirt

Tämä sifonkinen vihreä unelma löytyi H&M:stä ja heti sovitettuani oli selvää, että se lähtee kotiin mukaani. Olen pitkään karttanut värejä niin pukeutumisessa, kuin sisustuksessakin. Mä kävin nimittäin juuri sen kaikki mustaa-vaiheen ala- ja yläasteella. Ja olette varmaan täällä bloginkin puolella huomannut, että helposti pukeutumiseni sattaa kallistua koko mustaan. Olen jotenkin aina ajatellut, että on niin suuri investointi pieneen vaatekappaleeseen, joka on vähän erikoisen värinen - koska se on sitten heti vaikeampi yhdistellä. Nyt ollen kuitenkin "iän myötä" (ihan kuin olisin jo niin vanha, c'mon täytän 21) tykästynyt väreihin enemmän kaikessa. 

Ainoa miinus hameessa on lyhyt alushame. Kun seison paikallani, enkä hirveästi harpo mihinkään, niin hame on täydellisen pituinen. Mutta auta armias, kun kiiruhdin puoli juoksua aamulla metroon - sifonki päällys lensi putkella perässä ja alushame korvissa. Not cute. 

Yhdistin asuun Zaran rakkauspakkaus ketjulaukun, joka toi sitten hameen hienostuneisuutta vähän alaspäin. Mielestäni koko asu toimi loistavasti yhdessä.

skirt3

skirt

skirt8

Toppi: Nelly One
Hame: H&M
Kengät: Catmandoo
Laukku: Zara
Kello: Esprit
Aurinkolasit: Charlotte Russe

skirt2

skirt9

skirt4

skirt7

skirt5

Sain hameesta paljon kehuja tutuilta ja tuntemattomilta päivän aikana. Ilmeisesti se oli myös jonkun itiksen kännisen jäbänkin mielestä oikein rento, sillä kävellessäni hänen ja hänen ystävänsä ohitse tämä huudahti kovaan ääneen: "Tuo tyttö taitaa olla menossa rannalle!" 

Palaillaan ensi kerralla! <3 xo

3 kommenttia:

 1. Ihana hame! Ja näitä kuvia katellessa pakko kysyä, että missä suunnassa Helsinkiä mahdat asustella noin niinkun suurinpiirtein? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan sitä myös! Nää kuvat on otettu Bulevardilla ja siellä kyllä kelpaisi asua.. Mutta tällä hetkellä siis asun Itä-Helsingissä :)

   Poista
 2. loving reading through your blog!

  love Holly Jade at www.thelittleblogofvegan.com

  VastaaPoista